POILANE'S RYE AND RAISIN BREAD - ILLUSTRATIONS, NOIR ET BLANC

Epure - EAN : 9782352553205
POILANE APOLLONIA
Édition papier

EAN : 9782352553205

Paru le : 11 avr. 2019

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  • EAN13 : 9782352553205
  • Réf. éditeur : G10877
  • Collection : 10 FACONS DE PR
  • Editeur : Epure
  • Date Parution : 11 avr. 2019
  • Disponibilite : Provisoirement non disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 24
  • Format : 0.20 x 12.30 x 21.30 cm
  • Poids : 201gr
  • Interdit de retour : Retour interdit
  • Résumé : If Mata Hari were a loaf of bread, it would be our rye-and-raisin loaf : a combination of sweet and sour flavors. A rye flour based bread, speckled with currents from Corinth, to be precise. We have nicknamed the loaves "pavés" - or bricks, because of their compact texture. My father used to butter two slices he would join together in a sandwich as a snack in my schoolbag. I definitely had an edge during recess. One common use for our rye and raisin bread is for the cheese platter. And the bread is especially good with blue cheeses. It is also a good base for a British bread and butter pudding since it has both the bread and the raisins. But that's not all... the richness of the flavors of the bread calls for versatile uses whether is it for seafood, poultry, or vegetables...
  • Biographie : Apollonia est née dans un panier à pain. Les mercredis et samedis passés dans la boulangerie familiale ont nourri sa passion pour son futur métier. Les sablés, la miche n'ont plus aucun secret pour elle ! En 2002, elle prend la suite de son père à la tête de Poilâne. Avec son père et grand-père, elle a appris combien le pain était lié aux choses : il y a le pain qui nourrit, le pain politique, le pain économique, le pain artistique...
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