COFFEE, TERROIRS AND QUALITIES

Quae - EAN : 9782759200283
MONTAGNON CHRISTOPHE
Édition papier

EAN : 9782759200283

Paru le : 28 févr. 2007

25,40 € 24,08 €
Disponible
Pour connaître votre prix et commander, identifiez-vous
Notre engagement qualité
  • Benefits Livraison gratuite
    en France sans minimum
    de commande
  • Benefits Manquants maintenus
    en commande
    automatiquement
  • Benefits Un interlocuteur
    unique pour toutes
    vos commandes
  • Benefits Toutes les licences
    numériques du marché
    au tarif éditeur
  • Benefits Assistance téléphonique
    personalisée sur le
    numérique
  • Benefits Service client
    Du Lundi au vendredi
    de 9h à 18h
  • EAN13 : 9782759200283
  • Réf. éditeur : G68163
  • Collection : QUAE GIE
  • Editeur : Quae
  • Date Parution : 28 févr. 2007
  • Disponibilite : Disponible
  • Barème de remise : NS
  • Nombre de pages : 172
  • Format : 1.10 x 16.00 x 24.00 cm
  • Poids : 320gr
  • Interdit de retour : Retour interdit
  • Résumé : This book looks at coffee growing from two viewpoints: that of the human societies that practise it and the landscapes it shapes, using a geographical and socioeconomic approach; and that of the plant itself, its cultivation and its processing, using an agronomic and technological approach. Based on concrete examples, it analyses the relationship between terroirs and quality, looks at the role of quality in coffee sector revival programmes and observes how these commodity chains perform in the face of market reality. It is intended for a broad readership: researchers, students, national coffee sector authorities, producer group representatives, policy-makers and industrialists.
Haut de page
Copyright 2025 Cufay. Tous droits réservés.